Newsfeed

Meliora: Mystical and psychological atmospheres

Meliora – Viaje Holístico

Meliora translated to English is better and that makes sense as you probably will agree with it after have read this article and listen to the music?! Fade Away is the first single from the album Viaje Holístico by the Mexican band Meliora.

Meliora is a group that formed at the beginning of 2017, as a result of the solo project of Fabiola Simac and with the desire to make progressive rock in a free and eclectic way, fusing different genres, creating mystical and psychological atmospheres, where the sound of the violin and the female voice vibrate with their notes.

Meliora has had actually an excellent reception, playing at events such as Festival Ollin Kan 2017, First Festival of Progression Sonora Faro de Aragón, as well as different venues such as El Museo Cultural del Chopo, Cosa Nostra, Forum Moctezuma, Multiforo Alicia, Rock & Road, Forum the Mundane, Wild Iron Horse among others!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*