Newsfeed

Snakes Don’t Belong In Alaska: From the psych circuit

Snakes Don’t Belong In Alaska - Snakes Don’t Belong In Alaska

It is a fact that Snakes Don’t Belong In Alaska but also a fact that there are a band with that name. The band is from Newcastle a plays an amalgam of psychedelic, krautrock and noise rock.

Newcastle collective Snakes Don’t Belong In Alaska have been slowly but steadily making a name for themselves on the UK psych circuit, hosting numerous international touring acts and putting out some radical self-released (and highly limited) recordings under their own Infinity Mirror imprint. The self-titled release is an absolutely monumental tome of heavy, droning cosmic freak out that blows away all preconceived ideas of what this group is capable of.

Drawing on an aural temple map leading straight from Ash Ra Tmeple to Acid Mothers Temple. The album climbs from a deep earth drone into the sort of mind-warping guitar bliss that will leave you scrambling for the repeat button over and over again.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*