Newsfeed

Vulcanodon Phazer: With Theremins and analog synths

Vulcanodon Phazer - Cretaceous Skul

Kelowna is a city of British Columbia in Canada. It is located by Lake Okanagan and a popular vacation place. The band Vulcanodon Phazer didt have time for vacation as they continually make exciting and good stoner doom music. They have recently released their debut album Cretaceous Skull with monolithic riffs and spacey effects. The track Cimmerian Advantage,

Vulcanodon Phazer create an interstellar debut album of space rock and sludgy doom metal. Theremins and analog synths colour the Triceratops heavy riffs resulting in a unique stoner metal listen. The lyrics are inspired by such sci-fi writers as Frank Herbert, Philip K. Dick and Robert E. Howard and classic sci-fi movies of the 60’s and 70’s. Musically influenced by space rock legends like Monster Magnet, Kyuss and Hawkwind. Fans of classic psychedelic rock and modern doom metal will trip out with the epic sonic journeys presented here.The track Archdukes Of The Upper Cretaceous,

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*