Newsfeed

The Prophets Of Zarquon: Faeries and windmills

The Prophets Of Zarquon – Eternal Skies

Lady Blaize on vocals and acoustic guitars, Dr R. Shroud on acoustic & electric guitars and bass and Lord Z on keyboards. Together they are the UK band The Prophets Of Zarquon. They have released the album The Eternal Skies. An album that will bring a concept with tales from the id, lost forests on the edge of twilight, castles, The old ones of the night, faeries, windmills, mysterious shores of parallel realities and many of the other tunes that I and my prophets feel must now be heard within the dream realms of this world. The track Pictures Of Parallel,

The track Tunnels,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*