Newsfeed

Ceremony Of Silence: With dizzying tremolo riffs!

Ceremony Of Silence - Outis

Vilozof on guitars, bass and vocals and drummer Svjatogor is two musicians deeply rooted in the metal underground in Slovakia. The band was formed four years ago, and the duo spent countless hours immersed in free-flowing, improvised jams and writing sessions. Those sessions evolved from a frenzied and spirited expression of the duo’s combined energies to a more focused exploration of the shapeshifting and misted musical horizons in the distance. The result of their journey became the band’s seven song debut album Outis. The track Ceremony Of A Thousand Stars,

The music itself can be described as death metal with a dissonant, yet atmospheric feel, powered by rapid-fire blast beasts and dizzying tremolo riffs. The lyrics deal with mysticism and death, concepts that carry over into the albums cover art a traditional woodblock print designed by Svjatogor.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*