Newsfeed

Onydia: Transperant dream

Onydia - Reflections

The Onydia name was created from two greek words, oneiro (dream) and diafanìs (transparent), the display of a surreal dream in the real world, a mystical dream, our emotions when creating art. The band Onydia is a trio. Eleonora Buono on vocals and lyrics and Daniele Amador on guitars and Luca Zamberti on drums. They was founded three years ago after they leaved the band Elamir. Onydia delievers prog metal with mystical sounds. The Unknown is the first single from the new record Reflections,

The band takes inspiration from any kind of art, not only music but also painting, writing, architecture, sculpture, and nature and more. Reflections is an creative opera of modern female prog metal consisting of 8 tracks that range through melodic and evocative passages emphasized by the sweet and powerful voice of Eleonora Buono, to reach complex instrumental and guitar solo steps that surprise the listener! The album has been recorded, mixed and mastered at Kick Recording studio by Marco Mastrobuono.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*