Newsfeed

Eyes Of The Living: Music veterans

Eyes Of The Living – War On Dead – More Dead

East Coast Thrashers Eyes Of The Living are 4 veteran musicians from the Philadelphia scene, armed with their debut album War On Dead – More Dead. Their influences branch out from all styles of heavy music, Eyes Of The Living sound blends traditional thrash metal with elements of death metal in a formula that produces an appealing modern-day sound. The track Infected,

To get to know who Eyes Of The Living are today, you must go back in time to look at their successful musical endeavors as individuals. Members of Eyes Of The Living have composed music for national television shows, such as The Messengers, True Hollywood Story, That Metal Show, and Ozzy and Jack’s World Detour. On top of these accomplishments, they even had their music played on the greatest syndicated radio show in history, The Howard Stern Show.

These four seasoned music veterans are: Tim Swisher on vocals & guitars, Chris Moore on bass & backing vocals, Mike Straiton on lead guitar, Cliff Fritts on drums. They have each accomplished many great heights before joining forces in 2016 and becoming Eyes of the Living. Together, this Philadelphia, Pennsylvania, USA, based band enjoys creating and performing their own brand of thrash metal with a twisted commercial edge.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*