Newsfeed

Rostorchester: Raw, furious and freezing!

Rostorchester - Die Sonne Und Der Mond In Ketten

The band Rostorchester has members living in different countries. Both in Basel in Switzerland and in Wien in Austria. They claim to play black metal the way it should be. They are inspired of Edgar Allan Poe, Bram Stoker, Guy de Maupassant, S.R. Donaldson, Hammer Films, Owls, Medieval Ages, History. That can be heard on their new album Die Sonne Und Der Mond In Ketten. The track Leben In Lebensabendrot,

Die Sonne Und Der Mond In Ketten is their third full-length. It`s a raw, furious and freezing offering brewed in the idealistic underground scene of the 90s, where the expansive riffs and the sound evolves and accelerates, allowing them to explore the band’s heavy metal influences and the melodic yet violent approach.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*