Newsfeed

Grenouer: Inspired in an apocalyptic future

Grenouer - Ambition 999

Russian modern metallers Grenouer has revealed today a new video for the single One Day, taken from their 9th full-length album Ambition 999.

Speaking about the new video, the band says, «One Day videoclip was inspired in an apocalyptic future where the Moon has been crashed and broken seeding the chaos and destruction on Earth. Our main character is a lone survivor searching for other humans, food or shelter. While wandering around a destroyed antenna finds out she’s out of water supply. In an attempt to survive, she’s protecting a living plant from the desert, that’s her only hope for a better life. While searching for a place to seed the plant, she finds a shoe that reminds her of someone she probably knew, she runs away in panic and decides to look forward instead of denying the truth. Finally, she finds a beautiful place in the sunset to seed the plant, she places it with care and feels happy for what she’s done, suddenly she looks to the sky and a meteor is coming down to Earth».

Grenouer is a new breath of modern rock-metal coming from Saint Petersburg, Russia. Grenour is an experienced band active for about 20 years. Initially as an extreme metal outfit they have gradually developed into a refined play of advantageous songwriting and scrupulous production. Grenouer`s metal. The band is fronted by lead signer Andrey Ind in liaison with guitarist Alexander Motor. Seven full-length albums is released worldwide, thousands of miles spent on tours, not a single day on hold in about twenty years, today Grenouer is easily recognized by the offbeat balance between low pumping guitar riffs and eloquent delicate vocals with a large harmonic vocabulary.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*