Newsfeed

Obiisss: Aggro fuzz riot

Obiisss - Female Fronted Is Not A Genre

Obiisss is a dynamic partnership between Dark Mother vocalist, Holly Johnson, and Mistress, Kroh and Fukpig and song writer / producer, Paul Kenney, was forged during February 2019 at Kenney`s recording studio in Birmingham (UK). The result the three track EP Female Fronted Is Not A Genre. The track Bro (Not Feeling You),

Mixing grunge, stoner and riot girl influences with aggro-fuzz and tight song structures, Obiisss spit out a hybrid style that fuses together multiple genres, and to a certain degree comparable with counterpart bands such as Fu Manchu, Breeders, L7 and Jack off Jill. The track Paranoia,

This three track EP titled Female Fronted Is Not A Genre came together over a 5-hour session at Devizes Studio in Birmingham. Featuring the tracks Bro (Not Feeling You), Vague and Paranoia, All showing the direction of this new exciting pairing of minds. The track Vague,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*