Newsfeed

King Satan: Occult and spiritual anarchy

King Satan - The Rains Of Castamere

King Satan’s band interests are sSex, Magick & Rock`N`Roll! They play an amalgam of Industrial metal, hellelektro and hard rock, and they are close to release their second album. Vocalist King Aleister Satan, an avid fan of the Game Of Thrones show comments on the track The Rains Of Castamere: «We are all huge fans of the show! We are sad to see the show ending after this season and we wanted to pay tribute in the form of a cover song of one of the best tracks featured in the series»! Industrial metal cover tribute for the The Rains Of Castamere (Lannister Song / Game Of Thrones OST Cover),

King Satan is industrial metal band founded in 2015 at Tampere, Finland by King Aleister Satan . The band combines in its electro-industrial based music the elements of hard rock, aggrotech and extreme metal while all is wrapped into a wide range of lyrical mixture found around the themes of occult and spiritual anarchy all the way to sex, magick and rock’n’roll spirit. The track Satanized from the 2017 album King Fucking Satan,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*