Newsfeed

LVCIFYRE: The Beast Of Darkness

LVCIFYRE - Sacrament

The Beast Of Darkness unleashes his coils upon man once again. Blackened death maniacs LVCIFYRE break a five-year silence with the new album Sacrament. The band’s forthcoming EP features four new original tracks and a blistering cover of Morderca, from Polish cult thrashers KAT. The track The Greater Curse,

After the leveling aural decimation of 2014’s Svn Eater the UK’s LVCIFYRE have re-emerged with Sacrament, a 23-minute extended-play offering of cacophonous and wretched death metal savagery. Where relentless and violent death metal riffing meets chaotic and claustrophobic atmosphere, Sacrament is a delve into the corner of death metal fringe that many fear to explore.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*