Newsfeed

3 Crows: A raucous voice and glossy black plumage

3 Crows – It’s A Murder

A crow is a large perching bird with mostly glossy black plumage, a heavy bill, and a raucous voice. 3 crows is a three-piece band of Chris Buck, Marco Minnemann and Brett Garsed. The songs are rife with shredding from all instruments on their new album It`s A Murder. This time more organic and with a more cohesive attitude. This are excellent musicians indeed! The title track It`s A Murder,

3 crows is a multinational band and from USA, , Germany and Australia. The compositions are very inspired and often very fascinating, and in addition the arrangement and playing is top notch. This is a journey of songs and sound….created by only drums, bass, guitar and voice. The band call their genre rock hybrid.

The tracks Psychedelic Prelude, Islave, Raven`s Way, Tres Quervos, Bird, The Rythm and Franqy

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*