Newsfeed

Nuclear Revenge: With hate, blasphemy and total decadence!

Nuclear Revenge - Let The Tyrants Rise

Nuclear Revenge is a young thrash metal band from Spain, and they play old-school thrash metal. Their debut album Let The Tyrants Rise have 11 tracks that can be translated into hate, blasphemy and total decadence. The track Nuclear Revenge,

Let The Tyrant is an effective full-length where Nuclear Revenge serves us technical and fast thrash metal riffs with vocals that resemble early Sepultura’s work, and with solos being dropped all the way! Technical, precise and diversified, Let The Tyrants Rise is a good debut by a promising thrash collective! A collective with fun and appropriate artist names, Speedhammer on drums, Cryptic Molestor with lead vocals and Guitars Gaueko on bass.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*