Newsfeed

Psychotool: With death metal predominating

Psychotool – Rotten Paradise

German melodic death metal maniac Psychotool have published a lyric video for the track Rotten Paradise, which is the title-track of the band’s upcoming debut full-length, set to be released on May 17th. The album features 10 tracks and was mastered by Andy Classen at StageOne. Stylistically, Psychotool is the melting pot of many types of metal, with death metal predominating. In short, the band plays what they find cool and has fun doing it.

Psykotool was founded in 2016, and over the years there have been many musicians, and the music is getting harder and harder. In the song lyrics the band deals not only with genre-specific topics, but also transposes historical, current political or social topics.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*