Newsfeed

EndName: Further venturing into open space

EndName - Eva

With their fifth album, the Moscow-based band EndName continues the instrumental journey, further and further venturing into open space. The Eva album is saturated with atmospheric electronic arrangements designed to enrich and complement the guitar sound. Paying tribute to the past and looking into the future, a sound explorer is invited to sink into the Eva album, to be here and now, in the middle of colossal cosmos, to surrender to the powerful stream of sound, space and time of EndName special experimental post metal/math-doom. The track Pegas,

At the heart of EndName the creativity process lies on devastating guitar riffs, rough song structures, pure feelings and emotions. Instrumental canvas is filled with aggression and lyrics at the same time. Probably recommended for vast amount of listeners! The track Nostromos,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*