Newsfeed

Deathcrush: Lazerpointing

Deathcrush - Megazone

Deathcrush deliver a amalgam of noise rock, indie and alternative rock on their debut album Megazone. Neither nostalgic or history-less, Megazone soundtracks the present day mess we’ve made for us selves. The name Megazone might be referencing the 90s lazer tag game, or MegaZone23, the Japanese animated TV-series or its 2000s video game version, to which the Matrix bears strong similarities. The track Ego,

Maybe it’s a very Deathcrush way of (lazer-)pointing to Descartes’ Evil Demon, where the perceived world might be a comprehensive illusion created to deceive us. Maybe it is a rally cry. A status report? Maybe the songs are all questions we should be able to answer by now.

The lyrics on Megazone can often be interpreted both interpersonal and as a comment on current and recurring issues. With titles like Ego, Dumb and State Of The Union, ignorance, the games we play,  how where  and to whom.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*