Newsfeed

Kingbéast: Long live the riffing, the sweat, the beer and the metal!

Kingbéast – Straps Of Wrath

Nuremberg is the economic and cultural center of the Franconia region, and the metal band Kingbéast from Nuremberg contribute culturally with their fascinating music. The new album from groove thrash metallers Kingbéast was released a week ago via Black Sunset. Entitled Straps Of Wrath, the record features 13 new tracks and was produced at Deadlight Studios under the direction of Lars Lüttge. Besides the first look at the cover artwork, the band released the track Numb The Pain, the first single to be taken off from the new album.

Heiko Jesenek and Tobias Bezold are the founding members of Kingbéast. Today guitarist and vocalist Heiko Schichtleitung, drummer Tobias Bezold and Daniel Sira on bass and background vocals have joined the band. The band quotes «Long live the riffing, the sweat, the beer and the metal! In metal We Trust!».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3775 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*