Newsfeed

Necro: With aggressive and rhythmic thrash metal

Necro - Propaganda

Necro is a thrash metal project of Piotr Sobaszek who in the past played in bands like Necrophobic, Free man, SOS !, Different World and THD. Necro have released their debut album Propaganda a few days ago. The album contains 11 tracks of aggressive and rhythmic thrash metal which are both melodic and powerful at the same time. The tittle track Propaganda,

Necro write simple and literal lyrics which are sometimes playful and then twist to kick your ass. In general, the choruses of the songs are catchy and pack a powerful, direct punch. The music is a mix of the really old school styles updated with a modern sound. The group cite Metallica, Pantera and Metal Church as major influences on their work. The track To Late,

Throughout Propaganda, you can hear all kinds of extreme techniques in the vocals which can be brutal and course but also clear and melodic. Although primarily written in English, the album includes 2 special tracks in the Polish language, both of which, have appeared on the Polish radio hit list!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*