Newsfeed

Monolith: Common name, nice music

Monolith - Vermin Among Us

Monolith is a pretty common name and there are at least 18 band with that name! “Our” Monolith is from Germany and is a death metal project with a sole musicians, Mario Welke. The new album Vermin Among Us showcases an empowering and ever impressive Mario Welke, who is in charge of all instruments and vocals on his studio project Monolith. The follow-up to the 2018 EP The Titan And The Rat sees Welke growling his lungs out while his blazing death metal guitars and pounding drums push the sound forward. It’s heavy, fierce, melodic, evil and will probably take you back to the classic melodic death metal bands you love?! The track World Behind are written and performed by Andreas Joklitschke as guest vocalist. The track Split,

The title track Vermin Among Us,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*