Newsfeed

Ungoliantha: A bold step forward

Ungoliantha - The Howl In The Waste

The current line-up of Ungoliantha contains well-known musicians, which played in such bands like Imajica, Benighted Sky, Brilliant Coldness, Sichgart, Nocturnal Amentia, Temnich, Torturer (Ukr), Jinjer, S.I.L.U.R. Ukraine’s black metal band Ungoliantha (since 1996) sets May 13th as an international release date for their highly anticipated brand new EP The Howl In The Waste! The title track The Howl In The Waste live,

Five new tracks including Hymn Of The Ancient Spirit Of The Forest (Lord Belial cover). Following closely on the highly evaluated band’s previous album, Through The Chaos, Through Time, Through The Death, released late 2015 by Satanic Art Media, The Howl In The Waste is a bold step forward for Ungoliantha prior to the new full-length album! The track Hymn Of The Ancient Spirit Of The Forest live,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*