Newsfeed

Reternity: Stylistically wide-ranging tracks

Reternity - Facing The Demon

German metallers Reternity have set May 31st as the release date for their debut full-length Facing The Demon. Featuring 13 compact and extremely multi-faceted and stylistically wide-ranging tracks, which despite their versatility can be aptly summarized under the definition of metal,  the spectrum ranges from hard, speed and thrash metal influenced neck breakers to hymnic melodic songs as it’s the case of the title-track. The track Suicide Butterflies,

The title track Last Days Of War is the first video of the band from ex-SpiteFuel frontman Stefan Zörner, Carsten Sauter (Pyroclasm/Mighty D), Semen Brik (Echo.Mensch) and Sascha Beul (Remember Twilight, Darknes Ablaze), and it’s a sweet foretaste of what it’s coming.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7124 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*