Newsfeed

Bastardizer: With hellish attack!

Bastardizer - Dawn Of Domination

With their latest LP Dawn Of Domination, Australia’s blackened thrashers Bastardizer are ready to unleash their hellish attack upon the rest of the world. Playing the bastard metal style that is blackened thrash metal, Dawn Of Domination is fierce, fast and powerful. There’s a smooth guitar work with fast rhythms and dynamic riffs, muscled vocals and a ruthless drumming that offers both mid-tempo and blast beats. If you’re a fan of early Darkthrone works, then Dawn Of Domination is probably for you! The track Midnight In Hell,

Bastardizer was formed in early 2013 in Sydney, Australia with the intention of producing a brand of dirty black thrash n roll that raises fists, induces heads to bang and makes babes horny. Since then the band has garnered a very strong legion of fans after numerous live onslaughts across Australia, New Zealand, Europe, and Asia, as well as supporting heavy metal heavy weights such as Morbid Angel, Hobbs Angel of Death, Origin, Destroyer 666, Skull Fist, Tribulation, Lich King, Midnight, Toxic Holocaust, and Coroner. The track A Doze Of Vengeanze,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*