Newsfeed

ProAge: Mosaic Of Beautiful Souls

ProAge – MPD

Będzin is regarded as the capital of Zagłębie Dąbrowskie, but also the hometown to the prog band ProAge. The song Mozaika Pięknych Dusz ( Listening Video ) by Yeahlon from their new album MPD,

After two EP`s and debut albums, is the latest concept-album introducing the listener into the Fourth Dimension of the band’s work. MPD the band call a Mosaic Of Beautiful Souls, MPD is multiple personality disorder, MPD is a story of a man with 24 personalities, by Mariusz Filoska, accompanied by Arek Grybek, Krzysztof Walczyk (Brain Connect, ex Kruk), Sławomir Jelonek (ex Psio Crew), Roman Simiński. The guest starringMałgosi, a Łydka (transverse flute) and Grzegorz Hankus (clarinet). The track Dwa Slowa,

On the latest ProAge MPD album, we can hear the echoes of the debut album Different Condition Of Reality and completely new moods from acoustic instruments through a small dose of electronics to sharp guitars and aggressive Hammond.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*