Newsfeed

Devourer: No remorse!

Devourer - Dawn Of Extinction

Devourer is a Swedish black/extreme metal band from the little town Sandviken. The band was founded by multi-instrumentalist John Falk (Sorcery, Krypteia, ex-In Aeternum, ex-Panzerschreck, ex-Elit) in 2002. Vocalist Fredrik Håf (Patronymicon, Sordid Flesh, Krypteia, ex-Malicioum, ex-Panzerschreck) joined Devourer in 2007, and he writes most of the lyrics. The lyrics revolves around death, the human psyche, a misanthropic view of the human collective along with occult and esoteric topics. The track Narconemsis,

The new album Dawn Of Extinction is Devourer’s third full-length and is probably the best from Devourer so far?! Devourer bring even more extreme heaviness to the forefront with the song Narconemesis. The thump of the bass and drums ringing throughout the skull before a final double of Conjuring The Cleansing Inferno and Of God’s Ruin finish an very good release off in the only way Devourer know how. Bloodlust sated, all you can do is look at the carnage created and feel no remorse. The track s, Conjuring The Cleansing Inferno and Of God`s Ruin

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4225 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*