Newsfeed

Pandora`s Key: Storyteller of myths and legends

Pandora`s Key - Adriane

Dutch symphonic metalband Pandora’s Key released their official live video of Adriane featuring Nick Brouwer from Terradown.

Pandora’s Key, a band formed in 2016, brings music that is both melodic and heavy. It’s hard to put one specific label on it, but in general it seems to match the symphonic metal genre. At the end of 2016, the band launched the EP Prometheus Promise, which was well-received both national as international.

Pandora’s Key is a storyteller of myths and legends from different cultures and times. Let the band take you on an adventure with their melodic sounds, their heroic tales following gods, mortals and everything in between.

Last year the violin player and composer Rowan Schuddeboom (Rhovanion, Pyrates, Sneeuwstorm Ensemble) returned. The joining of the new members, vocalist Kelly Thans, guitar player Bram Luiken and drummer Dimmy Marcelissen (TerraDown), has the band a lot of potential to grow and develop in different directions.

The band has set a few pretty ambitions goals for itself.  Behind the scenes the members are working on new material and the song Adriane is the first taster.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4074 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*