Newsfeed

Wolmari: Deep Ice

Wolmari - Wolmari

The track Syvä Jää is from the album Wolmari by the band Wolmari. The talented young saxophone player Sonja Virtanen played alto saxophone on the song. Syvä Jää means Deep Ice, and Sonja Virtanen plays in a jazz group called Sonja Virtanen Quartet and later this week their debut album Vim And Vigor is about to be released!

Wolmari is a band based on the power of progressive music and Finnish lyrics. The Line-up is Petri Lemmy Lindström (Progeland, Lyijykomppania, Corvus Stone, Saturn Twilight…) bass guitar. Matti Kervinen (Sunhillow, Pax Romana, Kataya, Wolf Larsen, production, TV work…) keyboards, vocals, acoustic guitars. Pasi Koivu (Corvus Stone) keyboards. The track Onkapannu,

Various extra musicians including Anssi Nykänen (drums & percussion), Samu Wuori (electric guitar), Timo Rautiainen (vocals), Hannu Leidén (vocals), Sonja Tiiro (alto saxophone), Anu Wuori (backing vocals) and Teijo Tikkanen (keyboards). The track Wolmari I,

The track Syksu, featuring Hannu Leidén, Anssi Nykänen and Samu Wuori

The track Vim And Vigor from Sonja Virtanen Quartet!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4928 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*