Newsfeed

Blacklist Regulars: In-your-face rock

Blacklist Regulars – Through The Blast

Blacklist Regulars are an in-your-face rock band with an international twist.The lack of music opportunities and corrupt political climates led some of the members of Blacklist Regulars to leave their respective countries and come together in Chicago, IL. The search for like-minded musicians paired Ireland native Luke Keating–and his Alice in Chains inspired vocals–with the screaming guitars and tight rhythms of Venezuelan band members Arturo Banus, Tomas Zabala, and Alejandro Zabala.

Taking the difficult realities of life, Blacklist Regulars’ tracks open up the world of despair, addiction, worldly struggles, and resilience, cultivating a sense of attachment through their music, story, and culture. Together, they play authentic rock music. Through The Blast marks what is possible to be a memorable debut on the rock music scene.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*