Newsfeed

Drimys Winteri: Nature Too High

Drimys Winteri - Excelsa Natura

The band Drimys Winteri born with the idea of play atmospheric black metal in three years ago, originally the project was found for Atrek (vocals) and Tue Wetre (drums) but only take form with the inclusion of Neguss in guitar (Postumo Lumbre and TenebraE), with this complete line-up the band recorded 3 tracks that include in their first production, a split album Mustia Simpodial (2016). The other two band on the split was Nothofagus Obliqua and Lapso Acausal.

On 2017 the band released a 5 track demo titled Magica Y Onirica Natura. On May 2017 the band realized their first live show after the inclusion of bassist, in Concepcion city. On August of 2018 the band begin with the recording of 7 track like part of the first full-length Excelsa Natura. The album will be released at the end of June. Excelsa Natura is translated Nature Too High. The track Mística Nostalgia,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4480 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*