Newsfeed

Electric Belt: Raw psych-blues music

Electric Belt – Never See The Devil

The band Electric Belt is from the town of Jaén. And the town is known as the capital of olive oil because the town is the largest producer of this product. Electric Belt`s product is raw psych-blues music. After the acclaimed El Blues De Los Pollos Sin Cabeza, Electric Belt is back again with their new album Never Seen The Devil. A raw psych-blues album consisting of 6 songs, one of them instrumental, where rock, blues, psychedelia and rawness are combined. The track Werewoolf Woman,

Electric Belt was born from the union of four veteran friends in the alternative scene of Jaén, Electric Belt premiered their songs live in October 2011. After several concerts, in 2013 they released their first work, with five recorded songs, entitled The Grandma Is Dead.The title track from the new album Never See The Devil,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7083 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*