Newsfeed

Out Of Order: Only one goal

Out Of Order - Facing The Ruins

16 years ago Out Of Order released their third album Back In Hell. Finally the fourth album Facing The Ruins is just around the corner and will be released on June 14th via Black Sunset! Facing The Ruins was originally announced for the end of last year. The new album will consist of 10 new melodic thrash/power metal tracks and with the great production work of Ralf Scheepers (Primal Fear) Markus Ullrich (Lanfear, Septagon) and Dirk Burke (Lakeside Studios) among others. Liv Kristine also makes a guest appearance on the track On The Rise.

The band quotes, «Since 1991 Out Of Order are unbreakable. Contrary to all trends, we have only one goal: METAL! Whatever drawer you want to put in us, we do not care. The main thing is rocking!».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7215 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*