Newsfeed

Celophys: Crushing duo

Celophys – Fried Chordata

Robustfellow is to release the fourth LP of Ukrainian’s uncompromising sludge metallers Celophys. Having an nice track-record of robust releases (their second LP was released in 2013 via Emetic Records famous for working with sludge icons and the third one was released by Robustfellow  in 2015, with their new effort Fried Chordata, the crushing duo reminds us once again how sludge should sound like. The track Anunnaki,

The added speed and aggression show the progression of the outfit and the absence of bass guitar doesn’t stop the band from creating a thick, ear-bleed aggressive sound bound to make a mark in the sonic history. Continuing to mix paleontology with weed-smoking, the distinctiveness of the band’s style becomes even more evident on Fried Chordata. There’s no reason why a sludge devotee should skip this! The track Fucked Up,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4246 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*