Newsfeed

At The Dawn: Strengthen by new line-up

At The Dawn - The Battle To Come

At The Dawn is an Italian band with power and prog influences, now coming back with a new album entitled The Battle To Come, that sees the band’s sound becoming heavier and more incisive than previous efforts. Strengthened by a new lineup, thanks of Antero Villaverde (formerly Burning Dogma) on drums and Andrea Raffucci on bass, the historical core of the band, Michele Viaggi, Michele Vinci and Stefano De Marco, is now ready for this new battle that awaits them. The track The Cadaver Synod,

The Battle To Come was recorded, produced and mixed by Simone Mularoni (DGM) and Simone BertozziI (Arcana13, Ancient Bards) at the Domination Studio. Cover artwork by Pierre-Alain D. // 3mmi Design. Booklet artwork by Giacomo Voli (Rhapsody Of Fire). The track The Cadaver Synod,

The track Brotherhood Of Steel,

The track The Forsaken One,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*