Newsfeed

I Am The Arcane: With gothic horror

I Am The Arcane - Sicietas Arcana

I Am The Arcane were founded in Catalonia and they choose to play a doom mixed with gothic rock. Their latest offerings is the album Societas Arcana is a strength release surrounded by a toxic atmosphere, being musically and lyrically plagued with gothic horrors evoking occult secret societies of the Victorian era. The title track Arcane Society,

The band states, «For the album Societas Arcana we searched for an obscure ambiance related to secret societies and dark imagery. For that we tried to build a bridge between Rosicrucians/ Freemasons and World War I, sacred and profane, creation and destruction. The browns and greys from the artwork match their dark occult music as the sounds turn into a solid matter. The track Oh Morpheus,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*