Newsfeed

Stasis Lure: With different and eclectic elements

Stasis Lure – Gaining Time And Distance

There are pretty many bands from Toronto Ontario but only one with the name Stasis Lure. The line-up are Qusay Raba’h with lead vocals, Ashtin Rogers with lead guitars, rhythm guitars, acoustic guitars, vocals and keyboards, Levan Sichinava with rhythm guitars and acoustic guitars and Ari Belu with bass guitars, drums, percussion and vocals. Their last album is entitled Gaining Time And Distance and here are the title track,

Statis Lure has influences ranging from Porcupine Tree, Pain Of Salvation and Spocks Beard to Iced Earth, Opeth, Mastodon and Megadeth. Stasis Lure create music that combines many different and eclectic elements and displays them over top of a bed of metal. The track Celandine,

Mixing atmospherics and extended instrumental sections with heavy hitting riffs, melodic lead guitar work with searing solo’s and a touch of experimentation grown from early 70’s obscure prog bands. Stasis Lure began in 2007 as a solo/side project for conceptual works, over the years it has grown into more than a project, and is continuing to expand. The track Dormant Skies,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4241 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*