Newsfeed

Meridion: With ethnic and electronic elements

Meridion - Rise From The South

The band Meridion was formed in two years ago by SouthernCurse on vocals, guitars and horns, BoneFucker on bass guitar and BadKill on drums. The inspiration came from extreme and obscure forms of metal music. Lyrically it`s about occult themes, based on the world’s southern limits and their geography, thus giving birth to this abomination while incorporating ethnic and electronic elements into its aesthetics. The debut album was named Rise From The South. The track Selknam`s Cry,

In 2018, the group’s current line-up is established with the arrival of Chaotic Portal Plague and JlDraconis on drums and guitar, respectively. The band states,  «We are from the South, the South of the World… Undefeated we are, and undefeated we shall remain«P». The track Meridonal Cult,

The track Battle Of Death,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*