Newsfeed

Sathamel: Total reinvention

 Sathamel - Horror Vacui

The distance between the two town Doncaster and Leeds are 33 miles. The band Sathamel consist of musings from the two mentioned towns. The new offering Horror Vacui sees UK’s blackened death metallers Sathamel return from a lengthy hiatus of almost 2 years with a brand new lineup and total reinvention. Horror Vacui is the fear of empty spaces and the title was applied in a more literal sense in terms of the void felt while the entity that is Sathamel had halted all activity. The track Świt,

For this record, Sathamel continues the path they have followed on previous releases while creating a more cohesive sound, focusing in the memorability and creation of hooks which comes fairly naturally from their taste in music and the stuff they like to listen to.

Their recently released demo combines thundering death metal fretboard workouts with an ominous black metal atmosphere, with the occasional eerie, Burzum-esque riff rising out of menacing Bolt Thrower style grooves, like a thick mist emanating from a dark, rancid crypt. Sathamel is probably for fans of Behemoth, Hate (Poland), Belphegor and Svart Crown. The track Whispers Of A Husk,

Link:
Faceboook

Om Ulf Backstrøm (4253 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*