Newsfeed

Anticosm: A blood-thirsty beast

Anticosm - The Call Of The Void

New Jersey hellions Anticosm have announced the upcoming release of their third full-length album, The Call Of The Void. The album finds the band once again pushing the boundaries of their razor-edged brand of black thrash n’roll. Consisting of nine tracks of furious thrash/trad metal infused with melodic black metal, The Call Of The Void is as relentless music. It is the blood-thirsty beast that springs from the shadows with claws aimed directly at your throat. When the dust settles, you’ll be left anxiously awaiting the next attack. The track Scorched Earth,

The Call Of The Void features founding members Kirill Kovalevsky with vocals, Mark Siedlecki II with lead and rhythm guitars and the drummer Ethan Beheader Susman along with bassist Tom Wilson. New guitarist Keith Romanski joined the fold shortly after the album was recorded.

The album was recorded and mixed by Brendan Smith at Brady Street Recordings in Waldwick, New Jersey and produced by Anticosm and Brendan Smith, with mastering by Dan Coutant at Sun Room Audio. Artwork and design by Metastazis, a graphic design studio out of Paris, France, formed and led by Valnoir (Morbid Angel, Watain, The Black Dahlia Murder). The full self-titled debut album,

Mark Siedlecki comments on Brendan Smith’s contributions to The Call Of The Void, «The album would not have come out as well as it did if not for Brendan Smith at Brady Street Recordings. His effort and dedication to the creation of this album is a huge reason it became what it is today».

Anticosm will elease The Call Of The Void through their own label, Hell Kill Destroy Records on August 16. The roots of Anticosm dig deep into the underground metal scene of New Jersey. It all began with Kirill Kovalevsky (vocals), Mark Siedlecki (guitar) and Beheader (drums) releasing their first set of songs titled Alcoholic Darkness in 2007. Since then, the band pushed out three more releases, Against The Cosmos (2009), The Wreckoning EP (2011), and Anticosm (2015).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*