Newsfeed

Winterblind: Experimental metal band

Winterblind - Effigy

The band Winterblind was originally named Black Alien Invasion, then went on to choose a serious band name in 2006. Then they played progressive black metal/thrash metal but they eventually began to play an experimental progressive metal with djent elements. Winterblind released the full-length album Ya Mascina four years ago. Earlier this year the album Effigy was released. The band is from Aartselaar/Antwerp in Flanders and the line-up is, Fabian Villarroel Benitez – Vocals, Nathaniel Mon Père – Guitars, Jan Kennes – Bass and Felix De Rycker – Drums. In addition Ruben Podevyn contribute as guest vocals on the fascinating track My Public Anatomy.

Effigy is recorded and mixed by the band`s guitarist Nathaniel Mon Père and mastered by Uwe Teichert and artwork is by Jan Willem Van De Maele. The tracks Never Change and Screen Queen,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*