Newsfeed

Widower: Unrelenting battery of rapid-fire drumming

Widower - Cataclysmic Sorcery

Blackened thrash metal scourge Widower is set to unleash their first-ever full-length album, Cataclysmic Sorcery. This nine-track hell storm delivers an unrelenting battery of rapid-fire drumming, dueling guitar harmonies, tortured screams and pummeling thrash rhythms. With sadistic intensity, Widower blur the lines of black metal, death and thrash. The track Bestial Endowment,

It took Widower eight years to finally release the band’s first full-length. They have been active in these years and released three EP`s and a single. The band have strengthen the line-up with guitarists/vocalists Jimmy Byam and Danny Rabon and Sterling Junkin (Venereal Baptism, Narcotic Wasteland) on drums and bassist Jake Holmes (Churchacide, In Oblivion). The track House Of Lords, open the album and the rythm section is thundering from the first note before shifting into a different gear. Cataclysmic Sorcery is blackened speedy old school thrash metal with gnashing riffs.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3901 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*