Newsfeed

Delirare: With extensive and arduous processes

Delirare - Rising

The band Delirare have operatic female vocals and sporadic flute tones. They states about their debut album Rising, «We have been picturing this moment since our very beginnings… Thinking rationally, this tiny lapse of our lives might not compare to the extensive and arduous processes that we had to go through to get here. But a great satisfaction rewards every share of effort invested». The track Last Symphony,

«This album is built with adolescent ideas grown old by force and other creations developed with a little more consciousness and experience. The essence of each of our partners expressed in their musical interpretation is the link that finally closes this chain».

Delirare is a band from San José, Costa Rica, and the line-up is, Natasha Sheik (vocals & flute), Alfonso Chinchilla (lead guitar), Noé Urtecho (rhythm guitar), César Apú (bass), Daniel López (drums).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*