Newsfeed

Avavago: Pure heavy black thrash      

Avavago - Tyrant

The band Avavagi says that, «Avavago’s music is born of hostility and alien to your way of life». US blackened thrashers Avavago returns with their sophomore album Tyrant, a 32 minute effort of pure heavy black thrash, continuing the sonic hostility from their 2014 self-titled debut. Avavago is heavy metal, speed metal, and rock and roll all rolled into one. Guttural vocals, heavy guitars, intricate guitar solos, fast double bass drumming and low end distorted bass guitar are all a part of their music. The song Broken,

Avavago’s influences include Kreator, Doctor Know, Aura Noir, Motörhead, Black Flag, Batallion Of Saints, Discharge, Impaled Nazarene, AxCx, Bad Brains, Slayer, Assück, Ramones and Terrorizer. Avavago is from the beautiful little city Gardendale in Alabama, but also from the biggest city in Alabama, Birmingham. The song A Ronin, Lost In Ether,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*