Newsfeed

Witch Ritual: Classic doom with female vocal

Witch Ritual – Death:Beyond

The Berlin band Witch Ritual delivers occult doom with some stoner elements and have played together for seven years now. Finally their debut full-length Death:Beyond is released three years after their first EP Rising Doom. The track Black Magic Rites which also is the song I enjoy most of the album!

Death:Beyond independently and limited to 300 pieces, with a vinyl release scheduled to be released later this year via DHU Records. Witch Ritual play occult doom that is influenced by traditional doom. In a mystical nature-religious concept, personal themes of true life beyond death are treated. The title track Beyond:Death,

The debut E.P Rising Doom from Witch Ritrual came three years ago. It was special album and near a very promising debut. Death:Beyond shows a matured band with even better and more interesting music at another much higher level. Classic traditional doom metal fronted by a very gifted and talented female vocalist. The track Those I Hunt,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*