Newsfeed

Reptilium: Nirah, Cecrops and Lotan

Reptilium - Conspiranoic

Reptilium also known as The Reptile Sect is a death cult originated in the cursed mountain region of South America, with the goal of establishing a portal for their so-called forbidden truth to come through. As far of now this cult is believed to be led by high string priest Nirah, cryptic skinner Cecrops and attended by abominable hierophants such as the low frequency conjurer Lotan. The occultist sect has been known to sacrifice its former collaborators in the process of achieving it’s ritualistic ends. Conspiranoic is Reptilium’s first sonic transmission medium. The song Viral Combustion,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4269 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*