Newsfeed

Devilish Impressions: A torch of freedom

Devilish Impressions - Postmortem Whispering Crows

Opole is one of the oldest cities in Poland and the historic capital of the region of Upper Silesia. The band Devilish Impressions is an old band from Opole and will in the fall release the EP Postmortem Whispering Crows. That EP is the follow up to their critically acclaimed 4th studio album The I. Har Magedon-Icanraz-Live in Poland 2018 with drum Camera

Devilish Impressions front man says that, «Postmortem Whispering Crows’ EP is a torch of freedom held up, as crows flying high… The band merges the fierceness of traditional black and death metal with a subtle dose of ethereal melodies. Quazarre was the founder of the band back in 2000. He  sings, plays rhythm, lead and acoustic guitars, composer and author of most of the lyrics, production and overall propaganda! Isemal plays guitars and Avernatvs is the drummer. The track Interregvm,

Throughout the years the band found the right balance between those seemingly opposing elements and eventually created their own, distinctive sonic path. Critically acclaimed records as well as intense touring all over the Old Continent along with some of the biggest names on the metal scene made the band a promising force on the map of European extreme music. Devilish Impressions is considered as one of Poland’s leading and most innovative modern black / death metal acts.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7075 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*