Newsfeed

Dreamarcher: Blend the ambient and beautiful with the dark

Dreanarcher – The Bond

Dreamarcher is a blackened progressive metal band from Norway A Fail Of Design is the first single from the coming album The Bon, due in September 2019.

With their extensive collective of melodic and screaming vocals, and their mixture of hard-hitting darkness and dreamy ambience, they skillfully balance the abrasive with beauty and sensitivity. They blend the romanticized, dreamy, ambient and beautiful with the dark, industrial, concrete and hideous. Inspired by their hometown Odda, their music, artwork and lyrics reflects a small industrial town surrounded by majestic nature, fjords and glaciers.

Dreamarcher states about A Fail Of Design, «Is about our flaws as a species, one of the flaws being that when we become to many, we overuse our common resources resulting in an imbalanced world. We can see the symptoms all around us in nature. People living closer to, or in direct relation with nature are more affected. Like in our hometown where we see an increased threat of avalanches and floods»

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5522 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*