Newsfeed

Trond: Raw music and evil lyrics

Trond - Willkommen Im Unheil

Trond is a common Norwegian boy name, but also a name for a German black metal band. Trond was founded at the beginning of 2018 by Tino “Fluch” Thiele (from bands Metamorph, Wulfgar, Abigorum). The debut album Willkommen Im Unheil consists of nine songs and one instrumental. More than 40 minutes of true and raw black metal with evil lyrics in German are waiting for you. Proably for fans of Mgła, Satanic Warmaster, Niden Div. 187, The Black. Logo by Paint-It-Black Design. Artwork by Luciana Nedelea.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5249 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*