Newsfeed

SixSuns: Like to experiment

SixSuns – Cycles

SixSuns is a Mexican prog band that seeks to consolidate a musical and ideological style characterized by the use of artistic expression in all its aspects. Memorable live shows with visual shows, rhythms and explosive music with emotional moments alluding to consciousness, peace and existential fullness. The track Childhood,

SixSuns has tendencies to experimental music, where they can see improvisation by all the members of the band. A solid base, accompaniments and solos with keyboards and synthesizers, a good harmony in the guitar, multivocal combination ideal for experimentation and impressive drum solos are the characteristics of their music. None of the compositions sound the same genre, each one has its charm and a peculiar style, and they are inspired by many bands. All those bands are part of their style and based on these influences they form their own essence.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*