Newsfeed

Hawkwind: Replacement

Hawkwind – All Aboard The Skylark

«Everybody» has probably heard about Hawkwind, so I don’t have to spend much time telling about the band?! The band was formed by Dave Brock fifty years ago and he remains at the helm today!

Friday, October 25, 2019 The 31st album All Aboard The Skylark will be released. The new record contains the bonus CD Acoustic Daze. The line-up, Dave Brock – guitar, vocals and keyboards, Richard Chadwick – drums, Niall Hone – bass and keyboards, Magnus Martin – guitar and vocals.

No You Tube track yet from the new album. Here are a very decent replacement! Chronoglide Skyway is from their 1976 album Astounding Sounds, this is an all-time classic Hawkwind track.

A very nice concert from the band from outer space, 

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4344 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*