Newsfeed

Lenar Dellert: Second Of Endless Silence

Lenar Dellert - Секунда Бесконечного Молчания

The city of Kazan has 1.5 million inhabitants and is the most important center for Tatar culture. Russian doom/death metal artist Lenar Dellert are from Kazan, and spread their music culture. The  new album is entitled Секунда Бесконечного Молчания and this is translated to English, Second Of Endless Silence. The album was recorded in DellertRecs Studio and mixed/mastered by Oleg Ershov at Yorshoff Mix Studio.

Lenar Dellert lives as mentioned in Kazan, Russia and he have played music since he was 13 years old. His debut EP was released in 2016, and since then he released 4 albums. In his albums he works with 3 vocalists – Alexey Lozhenkov, Ruslan Suslin and Diana Akhmadullina.

Link:
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*